Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerekesszékes linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kerekesszékes képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kerekesszekesek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 97 db
AAT Alber Antriebstechnik GmbH

AAT Alber Antriebstechnik GmbH

Based on the ordinary work routines of a traditional business selling and installing electrical appliances, and heating systems the proprietor Mr. Alber recognized that his personnel should be relieved from carrying heavy loads while doing more useful and efficient work elsewhere. A new company was founded when the first CargoMaster was built. CargoMaster is a motorized stair-climber to transport loads. The idea of the CargoMaster is the concrete answer to a practical need and its realization filled precisely that need.

Addetur Alapítvány

Addetur Alapítvány

A Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja (volt MÁI) által alapított kiemelkedően közhasznú Alapítvány célja a mozgássérült emberek önálló életre neveléséhez, életkezdéséhez való aktív segítségnyújtás, ennek érdekében az ehhez szükséges, rehabilitációs, képzési, oktatási, foglalkoztatási és kutatási programok támogatása, intézmények működtetése.

AKTÍV / Jön a második kerekesszékes szépségverseny!

AKTÍV / Jön a második kerekesszékes szépségverseny!

Az átélt tragédiák ellenére, bátor, bevállalós és nem mellesleg gyönyörű fiatal hölgyek mérik majd össze erejüket a második kerekesszékes szépségversenyen. A tavalyi győztes zsűritagként tér majd vissza és elárulta, számára nem csak a külső lesz a fontos, hanem a hölgyek kisugárzása is számít majd.

Kerekesszékes magazin hírek
Világsikert láthatunk magyar színpadon: Életrevalók
Világsikert láthatunk magyar színpadon:... Hétvégén mutatják be az Életrevalók című film alapján készült előadást a Játékszínben. A történet egy különös pár - egy kerekesszékre ítélt arisztokratának és ápolójának, a külvárosi szegény negyedben élő, börtönviselt fiatalembernek a barátságáról, előítéletekkel leszámoló kapcsolatáról szól. Az előadást Horgas Ádám rendezi. A mi...
Bronzérmes a női kerekesszékes párbajtőrcsapat
Bronzérmes a női kerekesszékes... A harmadik helyen végzett a magyar női kerekesszékes párbajtőrcsapat vasárnap a...
Borzalmas tapasztalatok kerekesszékben
Borzalmas tapasztalatok kerekesszékben Egy napra kipróbálta az életet kerekes székben egy egri önkormányzati...
Alternatíva Közhasznú Mozgássérült Egyesület

Alternatíva Közhasznú Mozgássérült Egyesület

Az Alternatíva Mozgássérült Egyesület 2003. augusztus 14-én került bejegyzésre. Közhasznú minősítést 2004. december 7-i bírósági döntéssel kapott. Tagjaink egészséges és mozgássérült emberek vegyesen. Egyesületünk célja a mozgássérültek motiválása, integrálása a társadalomba, alapvetően kulturális, sport, szabadidős tevékenység útján. Eddigi tevékenységünk, eredményeink: Akadálymentesítés - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata felkért bennünket a város akadálymentesítésében való részvételre, melyben örömmel vettünk részt. Felméréseket végeztünk közintézményekben, iskolákban, sportlétesítményekben, és a Fehérváron működő első (43, 44-es), kerekesszékesek által is használható autóbuszvonalon. Egyeztető tárgyalásokat folytattunk - önkormányzati képviselőket is bevonva - a Magyar Postával a székesfehérvári postahivatalok mielőbbi akadálymentesítéséről.

Angyalkerék Mozgássérült Szállítás

Angyalkerék Mozgássérült Szállítás

Az Angyalkerék Mozgássérült Szállítás Non-Stop honlapja. Alapítványunk a nap 24 órájában történő szállítással, a fogyatékkal élő emberek (hallás-, látás-, értelmi fogyatékos mozgássérült, halmozottan fogyatékos mozgássérült, mozgáskorlátozott, mozgáskárosodott) kiszolgáltatottságtól mentes, minél teljesebb társadalmi részvételének, emberi és állampolgári egyenjogúságuk érvényesítésének, életminőségük javításának elősegítését tűzte ki célul.

Aranyág Alapítvány

Aranyág Alapítvány

Az Aranyág Alapítványt 1995-ben azzal a céllal alapították, hogy adományokat gyűjtsön, és támogatásokat juttasson el a magyar gyermekegészségügy részére. Célunk a beteg és mozgássérült gyermekek egészségi állapotának javítása, gyógyulásuk elősegítése ápolási helyeik, az őket gyógyító intézmények felszerelésének korszerűsítésével, bővítésével.

Az első kerekesszékes nő a Bamakón

Az első kerekesszékes nő a Bamakón

Kis Adri a Blikk Nők szerkesztő-újságírója, aki januárban elindul a Budapest-Bamako ralin. Ez vagyok én. Jelenleg még semmire nem vagyok felkészülve, de ez rövid időn belül változik a terveim szerint... és ezt itt bárki nyomon követheti. Ja, és hogy ez mitől 'extra'? Mert a barátom szerint, akivel úgy gondoljuk, hogy végig tudjuk csinálni, rocki vagyok (kerekesszékes), vagy ahogy én szeretem: mozgi ;)

Bice-Bóca Alapítvány

Bice-Bóca Alapítvány

A Bice-Bóca Alapítványt 1990 szeptemberében a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) hozta létre. Alapítványunk célja a Magyarország területén élő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött, fogyatékossággal élő gyermekek, fiatalok és családjuk támogatása, különösen tanulmányaik segítése, habilitációjuk elősegítése, szabadidejük szervezése, életkörülményeik javítása.

Camelot Győr

Camelot Győr

Egyesületünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy a baleset vagy betegség folytán mozgássérültté vált emberek életében bekövetkezett radikális és maradandó változások feldolgozását lehetőség szerint megkönnyítsük, a mozgássérült személy társadalmi integrációját elősegítsük, számukra szabadidős és sport programokat szervezzünk, segítsük tanulási, ill. munkavállalási törekvéseiket.

Hirdetés
COLOURS Rehab

COLOURS Rehab

Aktív kerekesszék vagy sportszék? Mi az ami megkülönböztet minket a versenytársainktól? Ha választ keresel nézd meg ... Azt szeretnénk, hogy a világ végre felismerje, amit Te már tudsz, van élet a sérülés, baleset után is. Ha azok közé a mozgássérültek közé tartozol, akik a fizikumuknak megfelelő legnagyobb önállóságot igyekeznek elérni, hogy például a leglényegesebbet említsük: tudni szeretnél az utcán önállóan közlekedni, egész biztosan a mi sport székünkre van szükséged!

Colours Wheelchair

Colours Wheelchair

Wheel Chairs: Specializing in wheelchair, wheelchairs, colours, manual wheel chair, wheel chair manufacturer, wheelchair product, jazzy wheelchair, mobility device, mobility device, and buy wheelchair

Comfort,Standing wheelchair

Comfort,Standing wheelchair

Comfort Orthopedic Co. Ltd was established since the year 1978 in Taiwan. We have always had a policy of combining high quality with innovation. Our products have obtained many awards from 'It's very well made in Taiwan' and 'Good Design Product.' Our company obtained 'Rising Star Award', President Lee got the 1985 Model of Youth Career Development of Taiwan., and General Manager Chen received the 2nd annual of 'Enterprise Professional Manager Award.' We hope to receive more awards in the future. But we do not rest on our laurels. In order to maintain growth, we constantly add to our team of professionals and have extended our factories in Taiwan and China to increase quality levels and customer service.

Dane Technologies

Dane Technologies

Dane Technologies designs, develops and manufactures innovative power-assist solutions used throughout healthcare, industrial and retail markets. Dane Technologies serves organizations throughout North America, Europe and Asia including Johns Hopkins, VA Hospitals, Target, Tesco (UK), IBM, Wal*Mart and Disney. An extensive network of trained and experienced local service companies supports Dane Technologies' clients.

Dr.Info - Lakossági egészségügyi információs portál

Dr.Info - Lakossági egészségügyi információs portál

A Dr.Info az Egészségügyi Minisztérium kezdeményezésére 2004-ben létrejött szolgáltatás, amely a lakosságnak nyújt egészségüggyel, egészséggel, betegséggel kapcsolatos információt interneten és telefonon.

Egalitás Alapítvány

Egalitás Alapítvány

Az Alapítvány történetét a mozgássérültek pesthidegkúti lakótelepének történetével kell kezdenünk: Az 1980-as éveket az ENSZ a fogyatékosok évtizedének nyilvánította. Ebből az alkalomból, egy friss diplomás fiatalember kezdeményezésére épült fel a mozgássérültek első és máig egyetlen lakótelepe Budapest II. kerületében, Pesthidegkúton. Ennek köszönhetően az önálló élet lehetőségéhez jutottak mozgássérült, kerekesszékes fiatalok. A 80-as évek elején úttörő vállalkozás volt a külföldi mintára épített, nagyon szép környezetben lévő 54 lakásos mini lakótelep. Érdekesség, hogy az akkor még nyaraló övezet igen kezdetleges infrastruktúrával rendelkezett, s csupán a lakótelep átadását megelőző éjszakákon aszfaltozták az odavezető utat.

Együtt, egymásért!

Együtt, egymásért!

Esélyegyenlőség, antidiszkrimináció, szemléletformálás. Ingyenes tanácsadások: jogi, fogyatékosügyi, pályázati, idősügyi. Toleranciaerősítő foglalkozások, speciális osztályfőnöki órák és kiállítások szervezése. Generációs hátrányok elleni küzdelem.

Ennyi országban dolgozhatsz!

Ennyi országban dolgozhatsz!

A DXN Egész Európából Magyarországon vetette meg a lábát először. Mindössze pár év alatt innen kiindulva több mint húszezer fős stabil fogyasztói réteget alakított ki. Ezeknek egy része - aki aktív szerepet játszik a termékek ismertté tételében - nagyon szép jövedelemre tesz szert. Másokat a termékek minősége és fantasztikus hatása fogott meg és váltak stabil és elégedett fogyasztóvá. Előnyök: Akár otthonról online is tudsz dolgozni ! Nem kell százezreket befektetned, hogy pénzt keress! Teljes körű támogatást kaphatsz tőlünk. A saját tempódban tudsz pénzt keresni !

Tuti menü