Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ördög Nóra sokak számára az egyik legtitokzatosabb televíziós, hiszen szinte alig beszél magánéletéről, főként mióta gyermeket vár. Talán éppen ezért tartják egyesek megközelíthetetlennek, p - Kerekesszékes magazin
részletek »

Ördög Nóra megváltoztatta a kerekesszékes anyuka életét

A Kerekesszékes Magazin célja, hogy előtérbe hozza és bemutassa a kerekesszékben élők mindennapjait. Szeretnénk megértetni az emberekkel: a kerekesszékesek is ugyanolyan életet élnek, mint a nem mozgássérültek. Sportolnak, dolgoznak,és családjuk van.
Kerekesszékes magazin
Itt vagy: Kerekesszékes magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ördög Nóra megváltoztatta a kerekesszékes anyuka életét
Ördög Nóra megváltoztatta a kerekesszékes anyuka életét
Andrea, Az első kerekesszékes lány volt az Angyalműhelyben
Ördög Nóra sokak számára az egyik legtitokzatosabb televíziós, hiszen szinte alig beszél magánéletéről, főként mióta gyermeket vár. Talán éppen ezért tartják egyesek megközelíthetetlennek, pedig egyáltalán nem az – állítja Oláh-Koppány Andrea, aki az Angyalműhelyben találkozott az RTL Klub műsorvezetőjével.
Túlzás nélkül állíthatom, hogy sorsfordító volt számomra a Nóráékkal való megismerkedés és találkozás. Az Angyalműhely megváltoztatta az életemet.

Eleinte tartottam attól, hogyan viszonyulnak majd hozzám a többiek, hiszen én voltam az egyetlen kerekesszékes, de aztán láttam, hogy nagy szeretettel fogadnak, mindenben segítettek. Nem csupán külsőleg újultam meg, de lelkileg is.
Hirdetés

Sokat segített a Szily Nórával történő beszélgetés, de Nánási Pál is bíztatott a fotózás alatt. Nagyon kedves ember ő is és a felesége, Ördög Nóra is. Rengeteget köszönhetek nekik.

Nánási Pál zseniális volt a fotózáson, cseppet sem feszengtem mellette. Igaz, kicsit megtúráztattam a kreativitását, mikor a szabvány képek után kértem, hogy csináljunk valami extrémebbet, figurázzuk kicsit ki a helyzetet! Pali könnyen oldódott, azt hiszem neki sem volt zavarba ejtő a helyzet.

Ő egyébként először dolgozott kerekesszékessel. Kijelenthetem, hogy számomra Nóri pozitív csalódás volt. Azt gondoltam, hogy nagyon tartózkodó, távolságtartó, mint a legtöbb sztár, de ő tényleg nem olyan. Kedves, közvetlen, mindenkire figyel, törődik mindenkivel. Ez tényleg nagyon sokat jelentett számomra - mesélte Andrea.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Ördög Nóra, kerekesszékes anyuka, Angyalműhely
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-22 16:00:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü