Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
2013. április 26-27-én Egerben csap össze Európa legjobb négy női vízilabda klubcsapata, a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének keretében. A bajnokság sajtótájékoztatóján - Kerekesszékes magazin
részletek »

Vasas Vanda a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca

A Kerekesszékes Magazin célja, hogy előtérbe hozza és bemutassa a kerekesszékben élők mindennapjait. Szeretnénk megértetni az emberekkel: a kerekesszékesek is ugyanolyan életet élnek, mint a nem mozgássérültek. Sportolnak, dolgoznak,és családjuk van.
Kerekesszékes magazin
Itt vagy: Kerekesszékes magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Vasas Vanda a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca
Vasas Vanda a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca
Vasas Vanda, a Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny győztese
2013. április 26-27-én Egerben csap össze Európa legjobb négy női vízilabda klubcsapata, a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének keretében. A bajnokság sajtótájékoztatóján a rendezvény szervezői Vasas Vanda kerekesszékes szépségkirálynőt kérték fel, hogy jelenlétével támogassa a vízilabdás lányokat, és felhívja a figyelmet arra, hogy minden akadályt le lehet küzdeni, ezzel is elősegítve a magyar klub remélt győzelmét.

A ZF Eger Vízilabda Klub lesz a házigazdája 2013. április 26-27-én Egerben a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének. A minden igényt kielégítő Bitskey Aladár Uszodában már több telt házas női vízilabda esemény volt. Egert méltán tartják nemcsak hazánkban, hanem egész Európában a vízilabda fellegvárának.

Az akár a végső győzelemre is esélyes egri női vízilabda csapat tele van válogatott játékosokkal, akik közül nem egy már bebizonyította, hogy a nemzetközi mezőnyben is a klasszis kategóriát képviseli.

Emellett a szisztematikus, következetes és kitartó szakmai munka, a feltételeket biztosító klubvezetés, a sportágat értő, rajongásig szerető és nagyon igényes szurkolótábor is sokban hozzájárult az eddigi sikerekhez.
Hirdetés

Most azonban újabb támogató tűnt fel az egri vízilabda sport térfelén, mégpedig Vasas Vanda, a Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny győztese, aki jelenlétével fogja győzelemre buzdítani a lányokat!

Mindig is nagy sportrajongó voltam, én magam is űztem nem egy sportot, és ezért különösen megtisztelő volt az Egri Vízilabda Klub felkérése, hogy én legyek a rendezvény arca - mondta el Vasas Vanda. Nagyon szívesen jövök Egerbe, hiszen a vízilabda sikersportág, nagyon népszerű és mint hallom, itt is nagy tömegeket mozgósít.

A Miss Colours Hungary királynőjeként szívesen támogatok mindenfajta kezdeményezést, amely a szellemi és fizikai akadálymentesítést szolgálja, és azt gondolom, hogy ez a rendezvény a még esetleg kétkedőket is meg fogja győzni a női vízilabda sport magas színvonaláról. Örülök, hogy részt vehetek ilyen formán a lányok remélt győzelmében, mindenesetre nagyon fogok szurkolni! - tette hozzá a kerekesszékes szépségkirálynő.

Kazány Tibor, a Colours Rehab Kft. tulajdonosa, a Miss Colours Hungary szervezője elmondta, hogy a szépségversennyel annak bemutatása volt a cél, hogy a kerekesszékes nők is teljes értékű tagjai társadalmunknak, és a nőiesség képviselése ugyanolyan fontos számukra, mint a többi nőnek.

Emellett célunk felhívni a figyelmet az akadálymentesítés fontosságára, és erre remek alkalom ez a női vízilabda bajnokság, ahol Vanda részvételével is segíthetünk a gátak ledöntésében, és ezáltal támogathatjuk a női vízilabda sportot.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Vasas Vanda, Miss Colours Hungary, Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-23 16:47:19
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü